Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ



 Δυσφορία και εκνευρισμό προκαλούν στους ανθρώπους του σημερινού προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του τύπου για τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Στους συνεργάτες του κ. Σαμαρά δεν πέρασε απαρατήρητο ότι το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα, κυρίως του περιοδικού τύπου για την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, που αποδίδουν την πρόωρη πτώση του σε εξωγενείς παράγοντες, λόγω των επιλογών του στα εθνικά θέματα. Προκαλούν όμως έκπληξη σε ορισμένους συνεργάτες τα δημοσιεύματα και τα σενάρια που προαναγγέλλουν την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού στην κεντρική πολιτική σκηνή-προφανώς σε εύθετο χρόνο.  
Η έκρηξη των σεναρίων ανάγκασαν δύο πιο στενούς συνεργάτες του Κ. Καραμανλή, τους κ. Προκόπη Παυλόπουλο και Ευάγγελο Αντώναρο να διαψεύσουν κατηγορηματικά τα σενάρια που τον εμφανίζουν να σχεδιάζει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Ο Προκ. Παυλόπουλος σχολίασε απαξιωτικά και χαρακτήρισε λόγια του αέρα τις πληροφορίες για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού. «Ούτε διεργασίες υπάρχουν , ούτε τρέφει καμία τέτοια φιλοδοξία ο Κ. Καραμανλής. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Δεν απεργάζεται σχέδια για την επάνοδο του», είπε ο πρώην υπουργός, αλλά έσπευσε να προσθέσει με νόημα: «Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σωθεί η χώρα από την οικονομική καταστροφή».
Ανάλογες ήταν και οι επισημάνσεις που έκανε και
o έτερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Ευ. Αντώναρος. «Αφήστε τον ίδιο να επιλέξει πότε θα μιλήσει και να παρέμβει στις πολιτικές εξελίξεις. Εκείνο που ενδιαφέρει τους πολίτες τώρα είναι η οικονομική κατάσταση και όχι πότε θα μιλήσει ο Καραμανλής», δήλωσε. Ο κ. Αντώναρος δεν διέψευσε πάντως το ρεπορτάζ της Realnews ότι ο πρώην Πρωθυπουργός σκοπεύει να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις Άλπεις. Περιορίστηκε απλώς να θυμίσει μια παλαιότερη δήλωση- προτροπή του πρώην πρωθυπουργού στους τότε υπουργούς του, «σεμνά και ταπεινά», σημειώνοντας ότι «ο Κ. Καραμανλής έχει αποδείξει ότι ζει σεμνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: