Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ


Την αντίθεσή της για μια νέα σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών διεμήνυσε η ΝΔ στον Λουκά Παπαδήμο ένα 24ωρο πριν από την συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον πρωθυπουργό.
«Τα όσα έχουν συμφωνηθεί στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών είναι προφανές ότι δεν αλλάζουν. Δεν καταλαβαίνουμε τη σκοπιμότητα μιας νέας τέτοιας συνάντησης», δήλωναν συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά ως απάντηση στα όσα συζητήθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Οι κ. Παπούλιας και Παπαδήμος συζήτησαν για το ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ενώ ο Κ. Παπούλιας έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του πρωθυπουργού για ενδεχόμενη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Το κίνητρο της παρέμβασης του Κ. Παπούλια είναι κάτι παραπάνω από σαφές. Και από τη Συγγρού αντέδρασαν με τρόπο που δείχνει πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι απόλυτα εγκλωβισμένος στις Συμπληγάδες της στρατηγικής του να πάει τη χώρα σε εκλογές και της παντελούς αδυναμίας της ΝΔ να καρπωθεί στο ελάχιστο την οργή και αγανάκτηση των πολιτών και την απόλυτη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.

Ο χρόνος των εκλογών θα εξαρτηθεί από τη δυναμική του κινδύνου να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία με επιστροφή στη δραχμή – σε εθνικό νόμισμα…Πάμε στοίχημα;