Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η κατάντια μας

Σήμερα το μεσημέρι είδα στη γειτονιά μου δυο κυρίες που έψαχναν στα σκουπίδια. Αναζητούσαν τροφή. Ούτε ρούχα ούτε τίποτε άλλο. Μια γυναίκα τις πλησίασε και τις πρόσφερε κάτι που αγόρασε νωρίτερα απο παρακείμενο σούπερ μάρκετ. Το πήραν. Έκλαψαν και την ευχαρίστησαν. Ο κατήφορος είναι απίστευτος. Και η πλάκα είναι πως εμείς συμπεριφερόμαστε σαν τους επιβάτες του Τιτανικού, ζώντας στην καρακοσμάρα μας.

Εκλογές; Καλα...

Όλα δειχνουν ότι θα πάρουν παράταση οι εκλογές Απο την αρχική ημερομηνία που είχε συμφωνηθεί μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Βαγγελη Βενιζέλου και της αντιπροσωπείας της ΝΔ. Ήδη προς την κατεύθυνση αυτη προιδέασε η προαναγγελία του Τσαρλς Νταλάρα, ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων PSI, θά καθυστερήσει λόγω των πολύ λεπτών και σκληρων´ διαπραγματεύσεων που απαιτούντια με τις τράπεζες. Όσοι λοιπόν περιμένουν εκλογές το Φλεβάρη είναι είτε ευήθεις είτε άσχετοι.

Ξαναρχίζουμε με μεράκι

Είμαστε ομάδα πλέον. Ομάδα ταπεινών δημοσιογράφων, που πασχίζει νυχθημερόν να βγάλει το ψωμί,μακριά απο παντεσπάνια, διαπλοκές και συμμορίες του υποκόσμου με τα κοστούμια. Δουλεύουμε για να ζήσουμε και γράφουμε για να εκφραστούμε. Μαζί με όποιον συμμερίζεται αρχές και αξίες ξεχασμένες, μπορούμε να δούμε τον κόσμο με άλλη ματιά. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγάπη και την στήριξη.