Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Το Μπουρδέλο δεν θίγεται...

Η κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου απο τους υπαλλήλους των ΟΤΑ δεν με εξέπληξε. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν θα εκπλαγώ εάν καταλάβουν το μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, την Χαριλάου Τρικούπη (...λέμε), ή το Προεδρικό Μέγαρο.Μετά οι καταληψίες θα κάνουν ότι έκαναν τόσες δεκαετίες οι τζάμπα μάγκες αυτού του τόπου, ανεξαρτήτου χρώματος. Θα εκβιάσουν την ατιμωρησία τους, και η πολιτεία για να αποδείξει ότι δεν την θεωρούμε αδίκως μπουρδέλο, θα κάνει ότι δεν είδε τίποτε, και το θέμα θα το ξεχάσουμε. Σαν να μην έγινε ποτέ. Και θα είμαστε πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα. Ω ρε αθάνατε Ηλιόπουλε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ πειρατή θίγεις τα μπουρδέλα. Εκεί υπάρχει τάξη, σεβασμός, οργάνωση. Η Ελλάδα εάν ήταν μπουρδέλο, θα ήταν κάτι μεταξύ Τρούμπας και Λαδάδικων την εποχή του 80. Πρόσεχε λοιπόν.

Sakoulakis είπε...

Welcome back φιλαράκο. :-)

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες στα τελευταία τέσσερα ποστ. Εγώ πιστεύω ότι η απεργία είναι δικαίωμα, αλλά και ότι τα δικαιώματά καθενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν του αλλουνού. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό νομιμοποιείται οποιοσδήποτε να εκβιάζει την κοινωνία.

Είδες και την άποψη του πιτσιρίκου? !-)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, τι να πουν και αυτοί που βγήκαν να δουλέψουν και τους χτύπησαν κάποιοι "αριστεροί", αυτοί που φωνάζουν συνεχώς για "δικαιώματα" και δεν σέβονται ένα από τα πιο βασικά, αυτό της εργασίας; Δεν ακούσαμε τι έχει να πει ο κατά τα άλλα λαλίστατος Τσίπρας για το συμβάν... Μούγγα στη στρούγγα...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είπε...

Ανώνυμε αυτή είναι η αλήθεια, αλλά εάν την φωνάξεις έξω, θα σε λυντσάρουν οι "προοδευτικάντζες".Αλήθεια είναι μόνο ότι εγκρίνει η αριστερη προπαγάνδα, και οι γκαουλάϊτερ αυτής. Βαπτισμένοι στα νάματα της...επανάστασης, μέσα απο δημόσιες θέσεις φανερές ή κρυφές.