Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Η πορεία του...Δημοσίου! Οι επαναστάτες της πορδής με την κάλυψη της μονιμότητας.

Πήγα στην πορεία. Για να δώσω ένα παρόν μαζί με συναδέλφους, και απογοητεύτηκα πλήρως. Ο κόσμος ήταν πολύς, αλλά σχεδον στο σύνολό του προέρχονταν απο το Δημόσιο. Εάν εξαιρούσες τους δημοσιογράφους-μιλάμε για τους εργάτες του Τύπου και όχι τους ιλουστρασιόν φλώρους- και μερικούς άλλους, οι υπόλοιποι -ένα 98%- ήταν Δημόσιο. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΤΑ, Λιμάνια, εργαζόμενοι στα Ταμεία, Ολυμπιακή, Τράπεζες κρατικές, Δήμοι, υπουργεία, και...Νεολαία ΠΑΣΟΚ! Κρατίλα βρωμούσε απο μακριά. Ο ιδιωτικός τομέας πουθενά. Πουθενά; Όχι ακριβώς. Στις δουλειές τους όλοι. Για να μην χάσουν το μεροκάματο, για να μην ρισκάρουν το ψωμί των παιδιών τους. Η εκ του ασφαλούς επανάσταση, αφορά το Δημόσιο. Τους προνομιούχους τζαμπα μάγκες της νεώτερης Ελλάδος. Ας τους δοξάσουμε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πόσο δικιο έχεις. Ισχύει 1000%, στον ιδιωτικό τομέα δεν διανοήσε να το σκεφτείς όχι να απεργήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εκ του ασφαλούς επανάσταση. Πολύ σωστά, πάρα πολύ σωστά. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει μισή ώρα (αν και έχουν ένσημα πολλές φορές 20ετίας), που απεχθάνονται τους συμπολίτες τους οι οποίοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, που δεν εξυπηρετούν τον πολίτη που σε τελική ανάλυση, τους πληρώνει και του φέρονται με ασέβεια.

Προκαλούν όλοι αυτοί αηδία και έμετο με την αντιαισθητική πολιτική παρουσία τους και με την κραυγαλέα υποκρισία και διαφθορά τους. Κρατισμός και σαπιοκοιλιές... Να είναι καλά το ΠΑΣΟΚ και οι αστοιχείωτοι πρασινοφρουροί του. Οι "υπηρεσίες" του "Κινήματος", κατά τον αείμνηστον Ευάγγελον. Η κυβέρνηση πρέπει να συγκρουστεί οριστικά μαζί τους. Αν υποχωρήσει, θα μας απογοητεύσει όλους. Η υπόθεση αυτή πρέπει να τελειώσει με βαριά και ταπεινωτική ήττα για τους κρατικοδίαιτους και αντιπαραγωγικούς εργατοπατέρες, που γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω, λειτουργώντας ως τροχοπέδη στην πρόοδο του τόπου.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είπε...

Νομίζω ότι πολλοί συμμερίζονται αυτές τις απόψεις, αλλά σιωπούν. Φοβούνται. Η σπάθη της ...επανάστασης απειλεί να πάρει κεφάλια, αν τολμήσουν και ξεχωρίσουν απο τον σωρό. Όποιος τολμήσει να θίξει τα κακώς κείμενα, λιθοβολείται, δυσφημείται, συκοφαντείται. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων. Φοβούμαι ότι ενώ ο Καραμανλής έχει την πρόθεση να συγκεουστεί με την "μαφία του κράτους" που λυμαίνεται κάθε παραγωγικό τομέα, οι δικοί του δεν έχουν τα ίδια σχέδια. Είτε δεν έχουν τα "μπαλάκια", είτε δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τον "κυρίαρχο λαό". Κι εδώ που τα λέμε οι ΔΑΚΙτες δεν είναι και λίγοι, και σιγουρα δεν είναι καλύτεροι απο τους άλλους. Κι έχουν σταυρουδάκια. Το δυστλυχημα είναι πως ο Καραμανλής είναι μόνος του. Απελπιστικά μόνος. Πιο μόνος και απο χαμένο στην έρημο.