Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Σκοπιανό-Τις πταίει;

Είναι η πρώτη δοκιμαστική εκπομπή. Ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία. Δοκιμάζουμε έναν εναλλακτικό τρόπο ενημέρωσης, μακριά απο στερεότυπα, χωρίς ύβρεις, υπαινιγμούς και εκβιαστικά τρέηλερ.
Ελπίζουμε στην αμφίδρομη σχέση.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαψεύστηκε οικτρά τελικά, όταν εκτίμησε ότι σε δέκα χρόνια το πολύ, θα έχουμε ξεχάσει το όνομα. Όμως αποδείχθηκε πως τελικά είχε δίκιο στις θέσεις του τότε για την επίλυση του σκοπιανού. Η λαϊκίστικη προσέγγιση απο την συντριπτική πλειοψηφία της πολιτικής ζωής, αλλά και του ελληνικού λαού, και η πρωτοφανής εξαλλοσύνη του ΠΑΣΟΚ, εμπόδισαν τον Μητσοτάκη να κλείσει την εκκρεμότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Ακολούθησε η πτώση του, η άνοδος του ΠΑΣΟΚ το εμπάργκο που έκανε πλούσιους πολλούς λαθρέμπορους "δικούς" μας, η ενδιάμεση συμφωνία και τελικά η αδρανοποίηση του θέματος απο τον Σημίτη. Ο οποίος είδε κι απόειδε ότι με τέτοιο λαό, δεν αξίζει να κάνεις τίποτα περισσότερο.
Σήμερα τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, και καλούμαστε να πληρώσουμε τον λογαριασμό όλοι μας. Όμως ο μεγάλος φταίχτης είναι ο κόσμος, και όσοι του χαϊδεύουν τα αυτιά. Και μετά οι Σαμαράδες και γενικώς το έξαλλο πολιτικό προσωπικό εκείνης της εποχής, και όσοι στήριξαν τις καρριέρες τους στο Μακεδονικό.

6 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είπε...

Μεγάλε ωραία τα λες. Όμως ποιος ακούει;

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή, και μακριά από σεντονάδες και υβρεολόγους

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είπε...

Φίλε gus τέτοια σχόλια δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους αγαπούν το μπλόκινγκ και θέλουν να προβάλλουν τις απόψεις τους, με στόχο μόνο, να τις μοιραστούν με άλλους. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Το δυστύχημα είναι ότι τα σπασμένα θα τα πληρώσουν οι επόμενες γενιές...εύστοχη η δήλωση του πρώην - Σαρτζετάκη - προέδρου. Καλή αρχή πειρατές και μακριά από κακοτοπιές.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ είπε...

Ανώνυμε έχεις δίκιο, ως προς το σκέλος των επόμενων γενεών. Όμως τον...Σατρζετάκη που τον θυμήθηκες βρε μπαγάσα;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αυτός μας θυμήθηκε - καλά η Αααστραλία δεν ξεχνιέται. Δήλωσε λοιπόν στο "ΠΑΡΟΝ" ότι ποτέ ο ελληνισμός δεν δέχθηκε στην ιστορία του τέτοιο εμπαιγμό και πως πρέπει να γίνει δημοψήφισμα.