Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Εδώ τα καλά DVD...

Με πιάνει ασταμάτητο γέλιο όταν ακούω να μιλούν για κυκλοφορίες κυριακάτικων εφημερίδων, και μάλιστα κάποιοι συνάδελφοι να επαίρονται ότι εργάζονται σε «μεγάλες» εφημερίδες. Οι εφημερίδες ανταγωνίζονται σε ένα πράγμα. Στο DVD που θα περιλάβει στην έκδοση. Η ποιότητα του έργου, θα καθορίσει τις πωλήσεις. Εάν το έργο είναι φόλα, τότε η εφημερίδα θα πέσει κατακόρυφα. Δεν πα να γράφει μέσα ο Αϊνστάϊν με τον Ντοστογιέφσκι και τον Όσκαρ Ουάϊλντ. Εάν είναι καλό τότε θα ανέβει. Τσοντούλα …κατά προτίμηση, ή ακριβή παραγωγή. Απλά πράγματα. Ούτε τα θέματα, ούτε οι απόψεις ή οι αναλύσεις μετρούν πια. Έχεις εργάκι καλό; Πουλάς. Αν όχι, πήγαινε στο καλό. Όλα τα άλλα, είναι για να τονώνουν την ματαιοδοξία των δημοσιογράφων, που νομίζουν ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τις απόψεις τους. Ναι, τόσο…καλά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δωσεις το λινκ , 1) κανε copy το URL της διευθυνσης σου δηλ
http://piratesofpress.blogspot.com/, μετα πηγαινε εκει που θελεις να το δημοσιευσεις και 2) κρατα πατημενο το Ctrl και πατα V. Ετσι ξερω οτι γινεται. Μετα σβησε και αυτο το σχολιο γιατι δνε ειναι σχολιο :)

Sakoulakis είπε...

Μια χαρά σχόλιο είναι βρε. Καλωσόρισες πίσω φιλαράκο.

Ανώνυμος είπε...

DVD... Άρτος και θεάματα. Τελικά, τίποτε δεν άλλαξε στην ανθρωπότητα. Κάποιοι επιζητούν την ευκολία-αποχάυνωση στη ζωή τους. Δεν έχουν πολλοί πνευματικά ενδιαφέροντα. Ο κόσμος βαρέθηκε να διαβάζει εφημερίδες, που είτε γίνονται φερέφωνα της απόπειρας κοινωνικής μηχανικής της Αριστεράς, είτε δεν έχουν τίποτα να πουν.